Trekking Akademski zec


Datum i vrijeme
28.05.2017. u 10:00 sati

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama.
Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.
Ove godine utrka Akademski zec održat će se po četvrti put, na dvije staze  – PUŽ (7 km) i ZEC (12-15 km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.
Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje.

Dužina i trajanje

PUŽ 7 km / ZEC 12-15 km / 3 sata

Lokacija

Kastavske šetnice

Napomene

Prijave na utrku se nalaze na sljedećoj poveznici, otvorene su do 21. svibnja 2017. godine, a detalje o prijavama i pravilima utrke možete saznati ovdje.

Organizator

Zaklada Sveučilišta u Rijeci / Riječki športski sveučilišni savez (RŠSS) / Grad Kastav

Više informacija
Podijeli