Trail utrka Hahlići Trail


Datum i vrijeme
03.06.2017. u 09:00 sati

3.trail running utrka Hahlići Trail 2017. sastoji se od 3 utrke: 45km – Fratar, 18km – Vidalj i 12km – Obruč, nudeći svakom od sudionika, prema njihovim fizičkim mogućnostima i afinitetima, mogućnost da osjete, istraže, upoznaju i uživaju u predivnoj prirodi Hahlića.

Hahlići, također poznati kao Grobničke Alpe, predivan su dio zapadne ploče Gorskog kotara sastavljeni od mnogobrojnih različitih vrhova  od kojih svaki kazuje posebnu priču svojim izgledom i atraktivnošću. Uspon na Hahliće je poseban jer vodi preko travnatih i otvorenih padina okrunjenih predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke te duboko usječeni kanjon Mudna Dol.

Na utrci će nastupiti 240 natjecatelja iz 8 država: Belgija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Izrael, Italija, Slovenija i Švedska.

Start utrke je u subotu, 3. lipnja, u 9 sati u Dražicama s Trga Mlikarice, gdje je ujedno i cilj.
Proglašenje pobjednika predviđeno je u 16.30  sati na istom mjestu.

Dužina i trajanje

Fratar - 45 km / do 12 sati // Vidalj- 18 km / do 6 sati // Obruč - 12km / do 4 sata

Lokacija

Trg mlikarice, Dražice

Napomene

Natjecatelj/ica svojom prijavom izravno je suglan/a da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat/a sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati te da je upoznat/a sa mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.

Svojom prijavom natjecatelj/ica se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj/ica potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.
Prijavom za natjecanje natjecatelj/ica se obvezuje nositi svu propisanu obaveznu opremu tijekom cijele utrke.
Natjecatelj/ica mora najmanje 18 godina i mora imati valjano zdravstveno osiguranje.

Organizator

Društvo za sportove u prirodi AD NATURA i Turistička zajednica općine Jelenje

Više informacija
Podijeli